Мъж претърпя краткотрайна загуба на памет, след 10-минутен секс със

...
Мъж претърпя краткотрайна загуба на памет, след 10-минутен секс със
Коментари Харесай

Мъжът загуби памет след секс със съпругата си

Мъж претърпя краткотрайна загуба наизуст, след 10-минутен секс със брачната половинка си и честване на годишнината от сватбата им...

Ирландец претърпя краткотрайна загуба наизуст, след 10-минутен секс със брачната половинка си и честване на годишнината от сватбата им, заяви Daily Mail. Медицински отчет, оповестен в Irish Medical Journal, разкрива, че 66-годишният мъж е развил преходна световна амнезия след половия акт.

Седем години преди този момент мъжът към този момент е ходил по лекарите, оплаквайки се от загуба на паметта.

„ В деня на случая мъжът имал сексуален акт с дълготрайност 10 минути, след което почнали проблеми с паметта. Виждайки датата на телефона си, мъжът се тормозил, че е не запомнил за годишнината от сватбата, която е била предния ден. Тогава той даже бе отпразнувал годишнината от сватбата си със брачната половинка и фамилията. Автобиографичната му памет не беше наранена, само че той изгубил спомените си за случилото сутринта и за празника предния ден “, споделя се в медицинският отчета.

Пострадалият неведнъж разпитвал брачната половинка и щерка си за събитията от сутринта и предния ден . Не са следени други неврологични признаци и до идването му в незабавното поделение не е имало никакви отклонения.

Лекарите от отделението по неврология в университетската болница в Лимерик заключиха, че сексът може да аргументи преходна световна амнезия.

Причините за тази особеност са незнайни, само че има връзка сред неочакваната загуба на паметта и мигрената. Задръстването на вените заради задръстване на кръвта или друга особеност на кръвния поток също може да бъде причина за това събитие. В редки случаи преходната световна амнезия може да бъде породена от ненадейно потапяне в студена или гореща вода, извършения или секс.

Това събитие се среща по-често при хора над 50-годишна възраст.

Преди време бе обявено за жителка на британския град Брейнтрий, която е изпитала простуда, легнала и по-късно е не запомнила събитията от последните 20 години от живота си, в това число сватбата със брачна половинка си и гибелта на родственици. Тя нямаше спомен за съществуването на COVID-19 и беше ужасена, когато научи за атентатите в Лондон от 11 септември 2001 година и 2005 година.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР