Мадс Микелсен е новото попълнение в актьорския състав на петия

...
Мадс Микелсен е новото попълнение в актьорския състав на петия
Коментари Харесай

Мадс Микелсен влиза в Индиана Джоунс

Мадс Микелсен е новото попълнение в актьорския състав на петия филм за приключенията на Индиана Джоунс, в чийто облик феновете още веднъж ще видят Харисън Форд. Подробностите към сюжета на лентата се пазят в загадка и на този стадий не се разкрива в какъв облик ще се превъплъти 55-годишната звезда.

Мадс Микелсен е прочут с функциите си в продукции като " Сблъсъкът на титаните ", " Казино Роял ", " Доктор Стрейндж ", " Rogue One: История от Междузвездни войни " и сериала " Ханибал ". Той извършва още основната роля във кино лентата " Още по едно ", чийто режисьор Томас Винтерберг попадна в тазгодишната конкуренция за " Оскар ". В края на предходната година стана ясно, че артистът ще размени отказалия се Джони Деп в ролята на злодея Гелерт Гринделвалд във " Фантастични животни и къде да ги намерим 3 ".

Наскоро беше оповестено, че част от поредното премеждие на професора по археология ще бъде и актрисата Фийби Уолър-Бридж, напомня Българска телеграфна агенция. Филмът " Индиана Джоунс 5 " ще бъде режисиран от Джеймс Манголд, който наследи на поста Стивън Спилбърг.  Спилбърг е режисьор на първите четири кино лентата от поредицата за Индиана Джоунс, стартирала през 1981-а с " Похитителите на изчезналия кивот ". Продуцент на филмите беше Джордж Лукас. Стивън Спилбърг остава част от продуцентския екип, който включва също Катлийн Кенеди и Франк Маршал. Джеймс Манголд е прочут с работата си над продукции като " Пълно ускоряване ", " Луди години ", " Кейт и Леополд ", " Да преминеш границата ", " Върколакът ", " Логан ". Легендарният Джон Уилямс още веднъж ще композира музиката към кино лентата.

От " Лукасфилм " се надяват фотосите за " Индиана Джоунс 5 " да стартират през лятото. Филмът би трябвало да излезе на екран на 29 юли 2022-а.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР