Мадона обяви, че ще се съсредоточи върху здравето, както и

...
Мадона обяви, че ще се съсредоточи върху здравето, както и
Коментари Харесай

Мадона се възстановява и променя дати от турнето си в Северна Америка

Мадона разгласи, че ще се концентрира върху здравето, както и че е в развой на възобновяване след престоя си в интензивно поделение. 64-годишната американска суперзвезда трансформира и дати от турнето си.

" Благодаря за позитивната сила, молитвите и пожеланията за изцеление и кураж. Усетих вашата обич. В развой на възобновяване съм и извънредно благодаря за всички благословии в живота ми ", написа Мадона в профила си в Инстаграм.

View this post on Instagram

Тя споделя също, че откакто се събудила в болничното заведение, първо помислила за децата си.

" Втората ми мисъл беше, че не желая да отчайвам всички, които са си купили билети за моето турне… Не желаех да отчайвам и хората, които през последните няколко месеца работиха неуморно с мен, с цел да създадат шоуто. Мразя да отчайвам който и да било ", написа още Мадона.

Певицата обаче акцентира, че сега вниманието ѝ е ориентирано към здравословното ѝ положение и възобновяване. " Уверявам ви, че ще се върна при вас незабавно, когато мога ", се споделя в обявата ѝ в Инстаграм.

Мадона осведоми почитателите си, че ще бъдат изменени датите от турнето ѝ в Северна Америка, като концертите й ще стартират в Европа през октомври.

Според предварителните проекти изпълнителката трябваше да стартира турнето си " Madonna: The Celebration Tour " от Канада на 15 юли. Миналият месец обаче мениджърът ѝ Гай Осиери заяви, че певицата страда от " сериозна бактериална зараза ", поради което е била настанена в интензивно поделение за няколко дни.

Планираното турнето ще бъде първото след " Madame X ", което завърши през 2020 година, напомня ДПА.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР