Мадамата, която е с мулатски корени, казва заветното да. Актьорът

...
Мадамата, която е с мулатски корени, казва заветното да. Актьорът
Коментари Харесай

Орлин Павлов стяга сватба, след като стана баща


Мадамата, която е с мулатски корени, споделя заветното " да ". Актьорът и неговата възлюбена към този момент възнамеряват най-щастливия ден в живота си. Най-вероятно сватбата ще бъде през лятото край морето.

Преди ден годеницата на Павлов го подари с дъщеричка. Певецът и Диана, чиято звезда изгрява като танцьорка в ария на Мишо Шамара, кръстиха първородната си рожба Елизабет. Павлов е на седмото небе от благополучие и през целия ден приема поздравления за отрочето си. Телефонът му непрекъснато дава заето, което е знак, че приятелите на артиста и артист не стопират да му честитят.

Орлин е бясно влюбен в дамата, която го подари с дете. Двамата са дружно от повече от година, макар че Павлов настойчиво криеше изгората си дълго време. Двамата се срещат в чужбина. Любовта им е от пръв взор. Когато се срещат за сефте, Диана живее зад граница. В продължение на няколко месеца си разменят известия в обществените мрежи. От дългите диалози бъдещата госпожа Павлова схваща, че Орлин е точният мъж за нея. Тя взема решение да се върне в родната си страна и да заживее под един покрив с артиста. Няколко месеца по-късно тя е бременна.

" Диана, обичам те! Ти си майка героиня! И както се пее в една ария: " Светът е различен, когато си тук ", написа Орлин за майката на дъщеричката си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР