Люси Дяковска отново е в минорно настроение и емоциите ѝ

...
Люси Дяковска отново е в минорно настроение и емоциите ѝ
Коментари Харесай

Люси Дяковска изпадна в тежка депресия след развода


Люси Дяковска още веднъж е в минорно въодушевление и страстите ѝ са обясними поради обстоятелството, че неотдавна се разведе с екзотичната танцьорка Марчела, с която изглеждаха доста влюбени.

Развоя на събитията обаче, очевидно не е бил в тяхна изгода и двете се разделиха. В последните месеци Люси живееше в Германия поради половинката си, само че към този момент още веднъж си е в България, където лекува нараненото си сърце. Единственото, което я избавя от депресията, е кучето ѝ Мели, и новите планове, по които работи у нас.

Само за една година Люси Дяковска мина през събития, с които други хора не се сблъскват с десетилетия. Изпълнителката съумя да се върне на международния музикален връх, с помощта на повторното събиране на немската си група " Ноу ейнджълс ". Покрай фотосите на ново видео на бандата тя се влюби в театралната си партньорка Марчела. За пръв път в живота си звездата повярва толкоз мощно, че е разкрила сродната си душа, че се реши на брак. През лятото двете се ожениха и Дяковска одобри като свои двете на Марчела.





В началото на есента обаче стана ясно, че връзката им се е разпаднала. Люси обществено се сбогува със своята обичана, която пък от своя страна не сподели никакво страдание за края на любовта им. Вместо това се опита да сложи начало на лична кариера като певица. Според мълвата, Марчела се е върнала към мощния пол и сега има връзка с авторитетен тв необут в Германия, написа " Уикенд ".

Не е ясно по какъв начин е протекъл разводът сред родната звезда и нейната към този момент някогашна брачна половинка, само че сигурно се знае, че Люси е страдала толкоз мощно, че се е сринала до цялостното прочувствено дъно. Българката се чувствала толкоз зле от раздялата, че към този момент не можела да живее в Германия. За повторно в живота си тя е обърнала тил на международната си кариера, с цел да се прибере в родината при своите близки, с които да лекува разрушеното си сърце.



В момента Дяковска е лимитирала кръга на персоналните си контакти главно до своето семейство и кучето си Мели, което неотдавна стана на 8 години. Всички останали срещи на звездата били свързани с работата, която сега е най-важното нещо в живота ѝ. " Само ми остана! Тя ме избавя ", коментирала Люси пред свои познати.

Певицата възобновява концертите си с Плевенската филхармония, които станаха огромен шлагер преди няколко години. Тя към този момент е възнамерявала две изяви по Коледа – първата е в софийската зала „ България”, а втората – във Варна. Дяковска считала да възобнови и концертите си с шлагери от международни мюзикъли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР