Любовта е сила, която надхвърля обществените норми, надделявайки над несгодите

...
Любовта е сила, която надхвърля обществените норми, надделявайки над несгодите
Коментари Харесай

Хората ги мислят за майка и дъщеря, но те всъщност са двойка

Любовта е мощ, която надвишава публичните правила, надделявайки над несгодите и предразсъдъците. Стоплящата сърцето история на Текси и Ана е мощно удостоверение за непоклатимата мощ на тяхната обич, която се опълчва на всичко и всеки. Въпреки че са изправени пред обидни мнения и даже закани, Текси и Ана са потвърдили, че любовта не познава граници и може да преодолее всички трудности.
 Анна Галкина - момичето, което пие кафето си на -27°C и в ледени води
Момичето, което пие кафето си на -27°C и в ледени води

Откачените занимания на една рускиня

Любовната история на Текси и Анастасия стартира при започване на 2020 година, като инцидентна среща, която води до дълбока връзка. Анастасия, по-известна като Ана, в началото е назначена като гримьор на Текси. Двете не знаят, че тази професионална връзка ще прерасне в дълбока романтика. Тяхната обич разцъфтява в споделени моменти и същинско съгласие, което ги тласка към съвместно бъдеще.

Живеейки в Чикаго, Илинойс, двете обаче бързо осъзнават, че тяхната история няма да мине без провокации. Миниатюрният растеж на Текси, резултат от нейния синдром на Кени-Кофи, води до обидни мнения при персонални и виртуални срещи. Синдромът на Кени-Кофи е рядко наследствено заболяване на скелета, поради което Текси е с размерите на малко момиче. 

" Най-кофти ми става, когато ми кажат: " Защо разрешаваш на щерка си да се облича по този начин? " или " Защо щерка ви е гримирана? ", споделя пред E!News Ана.

Гримьорката, която явно е много по-висока от Текси, постоянно се оказва обект на омразни мнения, поставящи под въпрос избора й на сътрудник. " Винаги ще се сблъскваме с присъда. Не ме интересува кой ме съди за това, че я обичам ", категорична е обаче тя.

Текси нежно назовава Ана нейния " щит ". Непоколебимата поддръжка и защитна позиция на Ана против онлайн хейтърите позволяват на Текси да се справи със личните си комплекси, поради растежа, който има, признавайки, че вече не ѝ се постанова да се оправя с компликациите сама. Ана е до Текси от самото начало, предпазвайки я от негативизъм и доказвайки, че любовта винаги ни дава чудесна отбрана против омразата.
 Шона Рей - дамата, която на 23 година наподобява като 8-годишно момиченце
Тя е на 23 година, само че наподобява като 8-годишно дете

Ожесточената борба с нападателна форма на рак на мозъка оставя редица последици в живота й

Текси и Ана не престават да се опълчват на публичните правила и упования. Текси, която разказва себе си като " най-малкия актьор в света в обществените медии ", вече има натрупани доста почитатели в платформи като TikTok и Instagram. Там тя споделя с почитателите си пристрастеността си към танците и намерено разисква положението си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР