Любовна драма превърна риалити шоуто „Фермата“ в латино сериал. Годеницата

...
Любовна драма превърна риалити шоуто „Фермата“ в латино сериал. Годеницата
Коментари Харесай

Тежка драма във Фермата: Годеницата на Данчо скочи на Даяна

Любовна драма трансформира риалити шоуто „ Фермата “ в латино сериал. Годеницата на фокусника Йордан нахълта в шоуто, сипейки огън и жупел върху актрисата Даяна Ханджиева, в която илюзионистът е тежко влюбен.

Унижена и засегната, певицата Камелия Ноева упрекна звездата от „ Скъпи наследници “, че е оплела обичания ѝ в мрежите си. Даяна от своя страна се отбрани, че с Йордан са единствено другари, а прегръдките и целувките им пред камерите не значат нищо.

„ Колкото и да повтаряш, че сте единствено другари, няма да се измъкнеш суха от тази обстановка! Смяташ ли, че в никакъв случай не си гледала Данчо с очи на кошута? Не усещаше ли, че сред вас има полово напрежение, очевидно за всички? Не знаеше ли по каква тънка струна играеш? Не ви поисквам да сте на мое място, вечер да сядате пред тв приемника и да се чудите какво ще видите! От един месец не съм спала, стомахът ми е в гърлото! Ужасно е! Дори съжалението на хората не толкоз е гадно, тъй като в подобен миг имаш потребност от поддръжка, която не може да получиш от най-близкия си човек “, изплака болката си Камелия.

Разстроена и разкъсвана от възприятие за виновност, Даяна изиска прошката ѝ. „ С Данчо сме другари. Но аз желая да ти се извиня за свободното си държание и по тази причина, че съм предала неверни послания. Държах се безконтролно “, разкая се актрисата. Думите ѝ облекчиха болката на Камелия и тя напусна „ Фермата “ спокойна. Преди да хлопне портата обаче, певицата организира дълъг, тежък диалог с годеника си Йордан. Двамата изясниха връзките си, обясниха се взаимно в обич и, плачейки неудържимо, стигнаха до извода, че са основани един за различен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР