Любослав Пенев бе особено цветущ в поредните си критики към

...
Любослав Пенев бе особено цветущ в поредните си критики към
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Явно има чадър над БФС, щом Виктор Кашай се оказва поредният буфер

Любослав Пенев бе изключително благополучен в следващите си рецензии към управлението на Българския футболен съюз преди дербито на неговия ЦСКА 1948 против Левски през уикенда. Той дефинира Виктор Кашай за „ буфер “ и заподозря, че над управлението на съюза висне държавен чадър, който пречи на измененията.

„ Съдийството би трябвало да се усъвършенства и то доста. Не ме интересува кой свири. Искам индивидът да бъде неосезаем, неутрален и в интерес на футбола. Безпристрастен във всеки един миг. Трябва да има дейности, да се виждат измененията. Сегашният началник Кашай не виждам да е взел значимо решение със съдийството. Може да съм пропуснал нещо. Много тимове имат забележки към съдиите, както и към катафалката, към телефонната централа. Кашай ще бъде следващият буфер. Колко шефове на съдийската комисия към този момент изгърмяха, След това ще има Кашай 2, Кашай 3, Кашай 4. Това би трябвало да се промени. Ако БФС не може да го промени, дано го промени страната. Явно има чадър. Аз съм за развиването на футбола “, сподели Пенев по време на днешната си конференция, представен от „ Тема Спорт “.

Той заподозря, че Кашай ще бъде освободен още тази година, с цел да послужи за измиване на ръцете от хората, виновни за положението на родния футбол.

ЦСКА 1948 гостува на Левски на 29 октомври от 17:30 часа на стадион „ Георги Аспарухов “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР