Любимецът на пенсионерките Веселин Маринов се накипри с чанта за

...
Любимецът на пенсионерките Веселин Маринов се накипри с чанта за
Коментари Харесай

Веско Маринов парвеню! Ходи с чанте за 1000 лв

Любимецът на пенсионерките Веселин Маринов се накипри с чанта за 1000 лева Бардът на горчивото вино и родната полиция, се появи с нова облага преди дни, която може да накара и най-добре обезпечените пенсионерки да се разплачат, видя HotArena .

Музикантът бе засечен да се разхожда из столичните булеварди с нова ефектна облага — дребна, черна кожена чанта. На пръв взор аксесоарът не е изключително забавен и е изцяло неугледен.

Това обаче не пречи цената му да доближава шеметните 1000 лева, написа " България през днешния ден ".

Веселин Маринов рядко се е подвизавал под прожекторите с първокласни маркови аксесоари, защото последните могат да разгневят много от фенките му. О ще повече, че една негова чанта коства колкото няколко пенсии на почитателките му.

Моделът се прави оценка на „ скромните ” 560 $, което в левове е към 1000 лева В формалния уебсайт на компанията има и по-скромни модели, само че те също са много над опциите на родните пенсионери.

Само преди няколко месеца сякаш скромния реализатор се изфука и с джип за 140 000 лева Такава сума даже и изхвърлящите по няколко десетки хиляди левове от балконите си пенсионери, не са виждали на куп.

Самият Маринов обаче твърди, че не е натрупал положение. „ Трудно е да натрупаш пари от музика у нас. Всеки лев, който изкарам от пеене, влагам назад в плановете си ”, споделя музикантът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР