Лудогорец приключи безславно участието си в Шампионската лига и през

...
Лудогорец приключи безславно участието си в Шампионската лига и през
Коментари Харесай

Лудогорец приключи безславно участието си в Шампионската лига и през този сезон

Лудогорец завърши безславно присъединяване си в Шампионската лига и през този сезон. " Орлите " позволиха домакинска загуба с 0:1 от Мидтиланд във втория прелиминарен кръг на шампионата.

Единственият гол в мача вкара Жуниор Брумадо в 78-ата минута. Като цяло разградчани изиграха слаб мач, в който мъчно създаваха положения пред вратата на своя противник. В 65-ата минута основния рефер имаше съществени учредения да отсъди дузпа в интерес на " орлите " след игра с ръка на Паулиньо.

В началото на мача гостите постановиха тотално превъзходство. Алекс Сантана позволи неточност пред наказателното поле и разреши на Ерик Святченко да му отнеме и да стреля бързо, само че Ренан съумя да отклони кълбото в ъглов удар.

По-добрата игра на гостите продължи. В 22-ата минута Андерс Драйер проби отдясно и върна към Авер Мабил на чиста позиция, само че ударът му по земя не се откри рамката на вратата.

Последваха нови две благоприятни условия за гостите, само че Святченко и Мабил пропуснаха.

Все отново " орлите " съумяха да се доберат до нулево тъждество на почивката. Втората част още веднъж стартира с по-активни дейности на датчаните. В 47-ата минута мощен удар на Мабил мина около вратата.

В 51-ата минута Краев проби до вратарското поле и бе пресрещнат от Ренан. Стражът последва българина, който откри Драйер. Той от своя страна центрира в наказателното поле, където Каба не съумя да откри очертанията на опразнената врата. Три минути по-късно шут на Краев мина около вратата.

След час игра удар на Мабил от директен свободен удар бе избавен от Ренан.

В 65-ата минута Лудогорец имаше отличен късмет да поведе. Мидтиланд сбърка при изнасянето на топката. Кълбото стигна до Каули, който стреля мощно, само че кълбото срещна ръката на Паулиньо. Последва удар с глава на Чибота, който бе избит от голлинията. Главният рефер Шурман имаше цялостни учредения да уточни бялата точка в тази обстановка.

В 76-ата минута Ренан мазета с крайник удар диагонално на резервата Жуниор Брумадо. Последва нов удар на бразилеца, който рикошира в състезател в зелено и излезе в корнер. При последвалия ъглов удар вратарят на домакините мазета топката, само че последва безредие. Моци не се намеси добре, топката стигна до Жуниор Брумадо, който я чукна през краката на Ренан за 0:1.

До края на срещата Лудогорец опита да стигне до изравнителен гол, с който да вкара мача в продължения, само че по този начин и не затрудни Хансен.

Така възпитаниците на Павел Върба ще продължат присъединяване си в третия прелиминарен кръг на Лига Европа.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР