Поредната специализирана полицейска операция срещу наркопроизводството, притежаването и разпространението на

...
Поредната специализирана полицейска операция срещу наркопроизводството, притежаването и разпространението на
Коментари Харесай

Разбиха мини наркооранжерия в Перник

Поредната профилирана полицейска интервенция против наркопроизводството, притежаването и разпространяването на наркотични субстанции е извършена през вчерашния ден на територията на община Перник.

Служители от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при регионалната дирекция претърсили парцел в пернишкото с. Кладница, благосъстоятелност на 38-годишен столичанин.

При процесуално-следствените дейности са конфискувани 10 растения от рода на конопа.

В къщата на притежателя е намерено помещение, оборудвано за развъждане на канабис, от което са иззети лампи, овлажнители, термометъри, вентилатори и препарати за торене. В сградата е открит и конфискуван буркан, съдържащ суха зелена листна маса, реагирала на марихуана при направения полеви наркотест.

С полицейска заповед за период до 24 часа е арестуван 38-годишният мъж, който е прочут на органите на реда и с други сходни прояви. По случая е формирано бързо произвеждане и следва материалите да бъдат докладвани на Районна прокуратура – Перник. Действията по следствието не престават, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР