Евродепутатът и трети в листата за предстоящите избори за Европейски

...
Евродепутатът и трети в листата за предстоящите избори за Европейски
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Обработването на камион за 60 секунди е чисто българска инициатива

Евродепутатът и трети в листата за идните избори за Европейски парламент Андрей Новаков на среща с транспортния отрасъл в Кюстендилско: Обработването на камион за 60 секунди е чисто българска самодейност
Шенген не е разкош, а право на българските водачи за по-добри условия на труд, съобщи Новаков

Обработването на камион за 60 секунди е чисто българска самодейност. Това е първият сериозен пробив по пътя към дълготрайно решение на казуса с километричните опашки и чакането с часове и дни на нашите водачи по границите. Борбата е огромна и ние ще я продължим и в идващия Европейски парламент. Това увери по време на браншова среща с превозвачи от Кюстендилска област евродепутатът Андрей Новаков. Той съобщи още, че Шенген не е разкош, а право на българските водачи за по-добри условия на труд.

На срещата с транспортния отрасъл и поданици на Бобов дол участваха и претендентите от листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили: лидерът Христо Терзийски, Радослава Чеканска, Михаела Крумова, Любомир Георгиев, Иван Каназирски, Мартин Кавдански, Моника Стоичкова и Таня Иванова, както и регионалният координатор Даниел Данчев и кметът на Сапарева баня Калин Гелев.
Новаков увери жителите в препълнената зала, че в случай че дадат вота си на претендентите от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, те ще работят като един и измежду най-големите борби за тях ще бъде Зелената договорка да не направи българите по-бедни. “Аз имам вяра в пазарната стопанска система и че хората в Бобов дол, Дупница и Кюстендил знаят по какъв начин да си харчат парите. Ако електрическите коли са по-хубави и по-достъпни, ще си ги купят и без Екологичен потенциал да ги кара ”, съобщи Новаков.

Водачът на листата в Кюстендилско, Христо Терзийски съобщи: “Андрей беше един от най-силните представители в Екологичен потенциал, който със зъби и нокти отстояваше идеята за транспортния отрасъл. Убедени сме, че по този начин ще бъде и отсега нататък. ” Терзийски увери, че този път хоризонтът на ръководство ще бъде явен и ще се сформира държавно управление с 4-годишен мандат.

“Андрей Новаков стана другар на Бобов дол още преди да бъде определен за евродепутат, остана правилен другар и откакто отиде в Брюксел ”, съобщи общинският ръководител на ГЕРБ - Бобов дол Юлиан Божанов. Той напомни, че евродепутатът е дарявал неведнъж средства и е помагал на Бобов дол. Новаков е помагал за ремонт на покрива на храма в Големо село, за ремонт на храма в село Бадино, подпомагал е локалната просвета и читалищна активност, канил е и посетителски групи в Европейския парламент в Брюксел.

“Черквата в Големо село и вие останахте в сърцето ми, като едни от първите хора, които повярваха в мен ”, сподели Новаков. “Радвам се, че Моника Стоичкова е част от тима в област Кюстендил. ГЕРБ постоянно е давала път на младите ”, съобщи още евродепутатът.

Местният претендент Моника Стоичкова, която е едно от новите лица в листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили за област Кюстендил, е млада майка, управлява лична компания, родена и израстнала е в Бобов дол. Тя е с преференция 107. “Заставам пред вас най-много от позицията на млад, работещ и деен човек, както и на горда майка на две деца. На младеж и на виновен родител, който знае, че бъдещето си го градим ние самите. И че със мощна воля, предпочитание за работа и с ясна визия за развиване на родните ни места, можем да реализираме в действителност доста ”, съобщи при представянето си Моника. Тя изрази признателност за доверието да бъда част от листата, с лидер Христо Терзийски и да е паралелно до персони и потвърдили се специалисти в своите области. “Ще разгадавам доста и на локалната конструкция на ГЕРБ в Бобов дол, която работи прелестно и има мощен екип ”, сподели още Моника.

“Пожелаваме триумф на Андрей Новаков! Нека преференция 103 в интегралната бюлетина 22 му донесе трети мандат! ”, пожелаха от структурата на ГЕРБ - Бобов дол.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР