Лудия Майк Хюз, за който писах преди няколко дни на

...
Лудия Майк Хюз, за който писах преди няколко дни на
Коментари Харесай

Американската администрация удари шамар на плоскоземеца с ракетата, полетът се забавя с няколко дни

Лудия Майк Хюз, за който писах преди няколко дни на страниците на КОСМОС БГ, не съумя да излети в точния момент с ракетата си. Според обява в Уошингтън Поуст (източник) Хюз не е получил позволение от федералните организации, с цел да организира полета от обществено място.

Въпреки това първата плоскоземна галактическа стратегия не се приключва, а единствено се забавя с няколко дни. Сега Лудия Майк ще реалокира ракетата си в частен двор, отново в Ембой, Калифорния, откъдето ще направи опита си да излети.

Ако ракетата в действителност излети на няколкостотин метра в атмосплоскостта и премине една миля над призрачния град, това ще е единствено началото. Някой ден Хюз възнамерява да се издигне на височина 100 километра, откъдето стартира галактическото пространство, да снима Земята и да забие гвоздей в ковчега на огромната неистина на рептилите, илюминатите и масоните, че живеем на гигантска топка.

Лудия Майк Хюз няма да лети за пръв път с ракета. Той към този момент се е самоизстрелял един път през 2014 година. Тогава парашутите на ракетата му се раздрали и той за малко не се пребил до гибел. Отнело му няколко седмици да се възвърне.

Тогавашният му полет бил основан на калкулации, употребяващи модела на кълбовидната земя. Хюз едвам неотдавна прегърнал концепцията за плоската земя, когато не съумял да откри финансиране за нова ракета. Предишната му акция за набиране на средства в Кикстартер (източник) през 2016 година събрала едвам $310 от $150 000 $. Сега обаче Лудия Майк е намерил финансова поддръжка в плоскоземната организация Research Flat Earth.

Но какво ли не вършат хората за пари?

 

Лудия Майк Хюз театралничи пред ракетата си. Photo credit: MadMikeHudges.com

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР