Лозан Панов използва социалната мрежа Фейсбук, за да коментира политическата

...
Лозан Панов използва социалната мрежа Фейсбук, за да коментира политическата
Коментари Харесай

Панов като Трифонов: Слуховете за моята смърт са силно преувеличени

Лозан Панов употребява обществената мрежа Facebook, с цел да разяснява политическата обстановка у нас. Той също взе „ назаем “ известна фраза, която единствено преди няколко седмици използва и водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов - „ Слуховете за моята гибел са мощно пресилени “

От " Facebook " на Лозан Панов:

Скъпи другари,

митингите в Центъра на София през последните дни са в резултат на политическата рецесия, в която страната ни бе въвлечена през последните седем месеца. Бедата е, че към този момент съществуват задоволително обстоятелства и условия, които разкриват предумисъл в този развой. Нуждаем се час по-скоро от законно държавно управление, определено от българския парламент, което да поеме ръководството на „ кораба “, плаващ в бурно море. Корабът плува към „ айсберг “, заложен от предходни държавни управления, само че това не може да бъде опрощение. Не и след седем месеца ръководство. Служебните държавни управления не трябва да служат за опрощение, в противен случай, те са късмет за хора, които имат силата, достолепието и качествата да ръководят. Но те са и голям риск, когато участниците в ръководството не разполагат с всичко това, тъй като дават опция за бягство от отговорност.

По концепция на ориста, през последните седем години, живях „ под стъкления капак “ на публичността и изборите, които правех, имам вяра, не са останали скрити. Всяка извоювана борба за опазване на достолепието на „ Темида “ е насъбрана мощ, която ще употребявам, с цел да разоблича „ фалша “, в който живеем. На страната на истината, скъпи другари, е единственият път, по който може да се върви напред. Седем години като магистрат понасях упреците, че зад мен стои избрана политическа мощ и носех със примирение този „ кръст “. Затова съм признателен на ориста, че дава опция да се издължим на истината, разкривайки по какъв начин тя е била „ интерпретирана “ до този миг.

Дойде време да изясня - оставам самостоятелен претендент, който не се употребява от финансирането на политическа мощ или коалиция. Седем години устоях на върха на правосъдната власт, до момента в който вятърът ме „ брулеше “ отвред. В последна сметка обаче никой и нищо не съумя да ме пречупи. Дължа бездънен реверанс на безчет почтени и почтени хора, за които аз бях техният човек. Днес още веднъж имам вяра в онази невидима мощ на човешкото достолепие, тъй като знам, че тя съществува, усещах я до момента във всеки сложен миг.

Голям оптимист съм и поради „ опълченските “ старания на една мъничка група всеотдайни и безкористни хора, които вършат всичко, което е по силите им, с цел да може да бъдем с Мария в тази акция. Благодарен съм на всеки един от тях поотделно, тъй като да отделиш цялото си свободно време, изоставяйки семейство и бизнес, и лишавайки се от отмора, се изисква мощна религия.

На всички ще кажа единствено това - „ слуховете за моята гибел са мощно пресилени “.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР