Ловци на духове: Наследство оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

...
Ловци на духове: Наследство оглави бокс-офис класацията на Северна Америка
Коментари Харесай

Новите Ловци на духове са хит в киносалоните

" Ловци на духове: Наследство " оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с доходи от 44 милиона $, заяви Българска телеграфна агенция. Продължението на научнофантастичната класика от 84-та се показа по-добре от упованията - симптом, че хората към този момент желаят да вървят фамилно на кино, стига да си заслужава, считат кино критиците.

Филмът с Бил Мъри, Сигорни Уивър и Пол Ръд е за приключенията на наследниците на първите ловци на духове.

Въпреки възторжените мнения от кинокритиците, спортната драма " Методът Уилямс " се провали в бокс-офиса. Приходите от кино лентата с Уил Смит в ролята на бащата на именитите тенисистки Винъс и Серина Уилямс в киносалоните на Северна Америка са единствено 5,7 милиона $. Това е два пъти по-малко от най-песимистичните упования, само че задоволително за четвъртото място.

След два уикенда отпред на бокс-офис класацията на Северна Америка " Вечните " слезе на второ място с доходи от 10,8 милиона $. Епосът за супер героите е спечелил 135,8 милиона $ в Съединени американски щати и Канада и 200,3 милиона $ по света. Комедията " Клифърд, огромното алено куче " е с доходи 8,1 милиона $ през втория си уикенд по екраните в Северна Америка, с които зае третото място в бокс-офис класацията.

Челната петорка се добавя от научната фантастика " Дюн " с доходи от 3 милиона щатски $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР