Лоши метеорологични условия обхванаха части от Съединените щати. Десетки места

...
Лоши метеорологични условия обхванаха части от Съединените щати. Десетки места
Коментари Харесай

Студът отмени предизборни изяви на Тръмп

Лоши метеорологични условия обгърнаха елементи от Съединените щати. Десетки места бяха блокирани от изобилен снеговалеж. В Ню Йорк управляващите изтеглиха близо 2000 мигранти, които бяха настанени в просторен комплекс от палатки на бивше летище в далечен регион на Бруклин. В елементи на Аризона студеният фронт смъкна температурите под нулата, като Националната метеорологична работа заяви, че са били измерени минус 17 градуса. Очаква се снежната стихия да се придвижи от Средния запад на изток и североизток с композиция от сняг, дъжд и мощен вятър. Времето се отрази и на предизборната акция, като в щата Айова бяха анулирани прояви на лагера на 45-ия президент Доналд Тръмп.
Това е Айова през зимата. И, да, сигурен съм, че някои пресата биха предпочели да са на топло в Южна Каролина. Но знаете ли какво? Студът няма да ни спре да дадем нашето обръщение.
Джеф Кауфман, ръководител на Републиканската партия в Айова

Бури с торнадо пък се образуваха Флорида, Алабама и Джорджия. Най-малко трима души са починали. Съобщава се, че тя е съдържала градушки и ветрове със скорост от 90 кмч. Дъждът и мощният вятър даже принудиха самолета на вицепрезидента Камала Харис да се отклони от маршрута си. В Северна Каролина е умрял един човек, а други двама са в сериозно положение, откакто торнадо е връхлетяло парк за мобилни домове в град Клермонт. В Скалистите планини съборени електропроводи затвориха и в двете направления една от най-натоварените автомагистрали в страната.

Продължава размяната на удари сред Русия и Украйна. Детски рехабилитационен център в Харков е бил опустошен, а един човек е умрял в Курска област след украински обстрел. Междувременно президентът на Украйна Володимир Зеленски дойде на публично държавно посещаване в Литва. Той ще организира диалози с президента и премиера на страната.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР