Лондон. Голямата битка за титлите в тежка категория между шампиона

...
Лондон. Голямата битка за титлите в тежка категория между шампиона
Коментари Харесай

Джошуа и Усик пред повече от 60,000 на стадиона на Тотнъм

Лондон. Голямата борба за купите в тежка категория сред първенеца Антъни Джошуа и Александър Усик е доказана. Двамата ще мерят сили на 25-ти септември пред над 60 000 души на стадиона на Тотнъм в Лондон. В своя акаунт в обществените мрежи Джошуа показа видео, в което се беше качил на върха на стадиона.

Той показа, че няма самообладание да се бие пред 60 000 до 80 000 души, които да го поддържат бурно. Антъни ще слезе от трона, с цел да брани купите на WBA, WBO, IBO и IBFсрещу Усик, който е наложителен кандидат.

В обществените мрежи Усик също разяснява багра, до момента в който подписва контракта и показа, че идва за Джошуа. И двамата имат златен орден от олимпийските игри в Лондон през 2012 година.

Усик е на 34 години и с връх 18-0 на кръга. За последно той победи Дерек Чисора в края на 2020 година. Александър е някогашен неоспорим първенец в полутежка категория и в 13 от борбите си съумя да нокаутира противниците си.

Джошуа от своя страна е на 31 години, с връх 24-1 в бокса и за последно нокаутира Кубрат Пулев в края на 2020 година. Антъни печели 22 от срещите си с нокаут и е в серия от 2 следващи победи.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР