Локо София чака нападателя Цветан Генков на днешната си тренировка,

...
Локо София чака нападателя Цветан Генков на днешната си тренировка,
Коментари Харесай

Голмайстор пред завръщане в Локомотив София

Локо София чака нападателя Цветан Генков на днешната си подготовка, разбра “Тема Спорт”.

Както е известно, някогашният голаджия на железничарите получи предложение за контракт от притежателя Иван Василев и по всичко наподобява, че е на път да одобри. 34-годишният Генков е податлив да доиграе сезона във Втора лига, откакто не съумя да си уреди прекосяване в задграничен клуб. Някогашният голмайстор на родния хайлайф и състезател на Динамо Москва няма присъединяване в формален мач от тъкмо 10 месеца. За последно записва 32 минути за казахстанския Окжетпес на 28 май при загубата с 1:2 от Ордабаси. Генков не си откри клуб нито през лятото, нито през зимата и в последна сметка е на път да се върне в Локо Сф, където започва професионалната му кариера.

Генков става част от столичани през 2004 година, откакто изиграва мощен сезон с екипа на Локо Мездра, а се показва на равнище в сборния тим на Югоизточната Трета лига. Генков направи мощен престой в Локо Сф – 86 мача и 50 гола в елита, като бе топ изпълнител на сезон 2006/07 година, след което бе закупен от Динамо Москва. Изкара престои още във Висла Краков, Левски, Денизлиспор, Локо Гражданско отделение и Окжетпес. Има 18 мача без голове за националния тим.

Железничарите упражняват през днешния ден от 16:00 часа и Генков е заречен да участва на заниманието. За първи път към подготовката на тима ще се включи и крилото Владислав Романов (30 г.), който към този момент подписа своя контракт с Локо Сф – до лятото на 2019-а. Това ще е трети престой в клуба на крилото. С помощта на двамата опитни футболисти, които са добре осведомени с ситуацията в “Надежда”, червено-черните ще създадат късна атака в борбата за промоция в елита. Локо Сф зимува удобно на третото място, само че стартира много неприятно пролетния дял – падна от Монтана с 0:4, както и от Струмска популярност с 0:1 вкъщи преди седмица. Железничарите към момента са трети, само че към този момент имат единствено 2 точки задатък пред Монтана. Поражението от радомирци докара до опит на почитателите да нахлуят в съблекалнята. В последна сметка президентът Иван Василев организира среща с последователите по-рано през седмицата и най-малко към този момент напрежението е туширано.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР