Листите на БСП за 23-ти и 24-ти МИР изиграха футболен

...
Листите на БСП за 23-ти и 24-ти МИР изиграха футболен
Коментари Харесай

БСП с футболен мач на четворките

Листите на Българска социалистическа партия за 23-ти и 24-ти МИР изиграха футболен мач, проведен от БСП- Изгрев при съблюдаване на всички епидемиологични ограничения. Така те приканиха за по-активно спортуване за предварителна защита на болести и по-добро здраве на популацията. Двама тима изиграха трогателен мач, изпълнен с смешки и доста голове. От тима на 24 МИР играха легендите на Левски и ЦСКА Емил Велев-Кокала и Христо Марашлиев-Марата дружно с лидера на листата Георги Свиленски. От тима на 23 МИР се включиха лидерът на тамошната листа Христо Проданов дружно с лидера на листата на Българска социалистическа партия в София област Иван Ченчев.

“Оспорван дуел. 4:4 първото полувреме, 4:4 второто полувреме. С номер 4 на 4-ти април. Важна  е страстта и това да покажем, че спорта е едно от мощните оръжия против заболяванията. Една от сигурните ваксини, която би избавила българските гражданските, когато спортуват и са в природата. Нашият апел е да се спортува по-активно за здраве. Нека всеки ден отделяме по малко време за спорт, с цел да бъдем здрава нация. ”

Той показа и предписанието лекарите, при изписването му  от болница предходната седмица във връзка със болестта му с ковид:

“Лекарите ми споделиха, че би трябвало да вдишвам чист въздух и да съм повече на открито. Призовавам българските жители да спортуват повече и да са измежду природата. ”

От своя страна Христо Проданов съобщи, че резултатът 4:4  от днешния мач е добра подготовка за успеха на изборите идната седмица.

“Коронавирусната пандемия е в действителност сериозна и би трябвало да съблюдаваме ограниченията. Но физическото и психическото здраве също са доста значими, тъй че е нужно да поддържаме и него.

Спортувайте, само че другата неделя не забравяйте да гласувате с номер 4 в бюлетината за една по-добра България ”, прикани лидерът на 23 МИР.

Водачът на Българска социалистическа партия в София област Иван Ченчев се пошегува, че в този мач  е направил 4 неща вкарал е хетрик и асистенция.

Спортът е извънредно значим. Сред спортуващите има минимум инфектирани с ковид. Това е съвършен образец за това, че би трябвало да спортуваме по-често. Спортът е здраве ”, акцентира легендата на Левски Емил Велев.

След мача всички получиха медали с номера на успеха - номер 4 и шампионската купа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР