Лионел Меси записа рекордните в историята на МЛС пет асистенции

...
Лионел Меси записа рекордните в историята на МЛС пет асистенции
Коментари Харесай

Лионел Меси с пет асистенции и гол за Интер – ВИДЕО

Лионел Меси записа рекордните в историята на МЛС пет асистенции при успеха на Интер Маями с 6:2 над гостуващия Ню Йорк Ред Булс.

До почивката домакините от Маями изоставаха с 0:1 след гол на Данте Ванзир. Всичко обаче се обърна при започване на второто полувреме, когато в игра влезе новото попълние Матиас Рохас.

Парагваецът изравни в 48-мата минута след първата асистенция на Меси. Две минути по-късно аржентинецът направи обрата след асистенция на Луис Суарес. В 62-рата минута още веднъж Рохас беше прецизен за 3:1.

Между 69-ата и 81-вата минута пристигнаха минутите на Суарес. Той употребява три подавания на Лионел Меси, с цел да запише хеттрик за 5:1. Крайното 6:2 бе завършено от шведа от дузпа в добавеното време.

В различен мач от тази нощ Монреал загуби с 1:4 при визитата си на Нешвил. Българският национал Доминик Янков не беше в групата на Монреал за визитата.

В класирането в Източната конференция отпред е Интер Маями с 24 точки от 12 мача. На Запад водач е Реал Солт Лейк с 21 точки, само че от 11 мача.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР