Линейка с дете с опасност за живота едва не закъсня

...
Линейка с дете с опасност за живота едва не закъсня
Коментари Харесай

Как линейка с болно дете бе на ръба на фатално закъснение

Линейка с дете с заплаха за живота едвам не закъсня съдбовно. На пътя на незабавната кола, която бързала по автомагистрала „ Тракия ”, се изпречили десетки извършители в спешната лента и по този начин я забавили повече от половин час, оповестява NOVA.

Детската кола за спешна помощ на „ Пирогов ”, предопределена за превозване на незабавни случаи на деца, пътувала от Бургас в понеделник преди обяд. Возила момиченце на годинка и половина в тежко положение с алергичен потрес. Попаднала обаче в запушване. " Около 70-ия километър от София в посока Бургас попаднахме в запушване. Беше невероятно да се мине по лявата или дясната лента, които бяха заети от коли. Желанието ни да минем по спешната лента беше възпрепятствано от обстоятелството, че в нея имаше коли, само че не аварирали, а такива, които се пробват да " прескочат трафика " и да стигнат по-бърза където са тръгнали ", споделя доктор Иванова от " Пирогов ".

Кошмарът да няма път, а детето да е с заплаха за живота претърпяват и родителите. Бащата карал зад колата за спешна помощ на спешни светлини.

Линейката стигнала до Инфекциозна болница в София без положението на дребната пациентка да се усложни. Тя към този момент е нормализирана.
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР