Линейка разбута масите от препълнено заведение в артистичния квартал Капана“,

...
Линейка разбута масите от препълнено заведение в артистичния квартал Капана“,
Коментари Харесай

След полунощ: Линейка разбута масите в Капана СНИМКИ

Линейка разбута масите от претъпкано заведение в артистичния квартал „ Капана “, с цел да свестява препил пловдивчанин. Куриозната обстановка се е разиграла час и нещо след среднощ в събота. За случая заяви четец на „ Марица “, който ни изпрати и фотоси от трагичната обстановка.

" Седяхме и си пиехме бирата малко след 1 часа, когато един много почерпен мъж колабира и се просна на улицата. Хората се обадиха на 112 и след няколко минути колата за спешна помощ дойде. Наложи се клиентите да станат и да си реалокират масите, с цел да може да премине колата на незабавния екип “, споделя очевидецът.

Когато медиците съумели да се доберат до припадналия от пиянство мъж, той към този момент се бил посъвзел. Дори почнал да ги хока с думите: „ Абе вие наред ли сте, че сте пристигнали да ме вдигате! Я ме оставете и си тръгвайте! “.

На помощ на лекарския екип се притекли и двама служители на реда, които хванали пияния под мишниците и го повели към колата за спешна помощ. „ Ти в този момент несъмнено ще кажеш, че не си близнал и капка “, респектирал го единият от униформените.

В последна сметка среднощният случай завършил наред за всички.

Най-потърпевши, както постоянно, останали живеещите в прилежащите здания, които мъчно мигват през нощта поради непрекъснатата врява от работещите до късно заведения.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР