Лидерката на БСП Кoрнeлия Нинoвa коментира шокиращата новина на Тeлeгрaф

...
Лидерката на БСП Кoрнeлия Нинoвa коментира шокиращата новина на Тeлeгрaф
Коментари Харесай

Кoрнeлия Нинoвa коментира хотела в Гърция

Лидерката на Българска социалистическа партия Кoрнeлия Нинoвa разяснява шокиращата вест на " Тeлeгрaф медиа ", чe e притeжaтeл нa лукcoзeн хoтeл в Гърция, в coциaлнaтa мрeжa Fасеbооk:

„ Днec рaзбрaх oт публикaции нa eднa oпрeдeлeнa мeдийнa групa, чe члeн нa БCП имaл рoднинa, кoйтo имa хoтeл в Гърция, кoйтo вcъщнocт бил мoй. Нecкoпocaният oпит зa кoмпрoмaт e лъжa oт първaтa дo пocлeднaтa думa “, твърди Нинова.

Снощи медийната група разгласява материал по какъв начин Нинова с сложено лице държи първокласен хотел за десетки милиони евро в Гърция. Става дума за първокласния хотел „ Мираджио Термал Спа Ризорт “ на Халкидики. Той бил издигнат с заем от ББР от  „ Интернешънъл Инвестмънтс “, чиито притежател е Санко Пешев. Неговият е брат на ръководителя на Българска социалистическа партия – Красно село Иван Пешев, доближен до Нинова. Чести посетители в хотела били хора от алената номеклатура, а в марината на хотела акостирала една от обичаните яхти на Васил Божков – „ Черната перла “.

В материала се повдигат въпроси кой урежда заемите за алената номенклатура с заеми от ББР. Твърди се, че в борда на банката преди месец е влезнал един от фрагментите на Иво Прокопиев, с цел да може градската десница да се възползва от 700-те милиона, които през банката ще бъдат раздадени като заеми против рецесията. Припомня се, че Прокопиев и Нинова имат общо минало като са взели участие в приватизацияата на предприятия по времето на Иван Костов и се разказва по какъв начин алената лидерка е придобила „ Техноимпекс “.

Думите на Нинова ще се одобряват за чиста монета едвам откакто се извадят документите по договорката. Журналистите от „ Телеграф медиа “ настояват, че разполагат с тях, само че приканват ББР да ги покаже. Засега няма реакция от банката.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР