Лидерите на най-богатите държави в света (Г-7) се съгласиха да

...
Лидерите на най-богатите държави в света (Г-7) се съгласиха да
Коментари Харесай

Г-7 обяви нов кръг от санкции срещу Русия

Лидерите на най-богатите страни в света (Г-7) се съгласиха да засилят глобите против Русия поради нашествието й в Украйна, съобщи Ройтерс.

„ Ще лишим Русия от технологии, промишлено съоръжение и услуги на Г-7, които поддържат нейната военна машина “, съобщи групата след края на съвещанието си по време на срещата на върха в Хирошима, Япония. Най-засегнатите от глобите области ще бъдат износът на индустриални машини, принадлежности, строителство, превоз и бизнес услуги. Ще продължи ограничението на съветски доходи, като за задачата Г-7 насочва своите наказания и към институциите, транспортиращи материали за фронта, както и към съветския рандеман, обработка, произвеждане и експорт на диаманти.

Лидерите от Г-7 заеха позиция против предлагането на Китай за преустановяване на огъня. „ Подчертаваме, че справедливият мир не може да бъде осъществен без цялостното и абсолютно евакуиране на съветските войски и военни съоръжение и това би трябвало да бъде включено във всеки апел за мир “, показва Г-7.

Групата на седемте най-развити страни има вяра, че обществено подкрепяните вложения в газовия бранш могат да бъдат краткотрайно подобаващи, до момента в който страните форсират последователното унищожаване на зависимостта си от Русия, написа в чернова на официалното съобщение от срещата на върха на Г-7.

 

Източник " Труд "

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!        

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР