Лидерът в полската Екстракласа Ракув проявява интерес към полузащитника на

...
Лидерът в полската Екстракласа Ракув проявява интерес към полузащитника на
Коментари Харесай

Лидерът в Полша също поглежда към Филип Кръстев

Лидерът в полската Екстракласа Ракув демонстрира интерес към полузащитника на Левски Филип Кръстев, написа локалното издание “Super Express ”. Медията дефинира родния състезател като “един от най-обещаващите български футболисти ”, а също така се отбелязва, че е и национал на България. Интересът може би се удостоверява и от думите на старши треньора Марек Папшун, който на последната си конференция признава, че съставът му се нуждае от 2-3 нови попълнения, които да играят за първия отбор.
 Жейнов удостовери за оферта на Гимараеш за Кръстев Жейнов удостовери за оферта на Гимараеш за Кръстев
Ракув е вицешампион и все още е водач в Полша, като след 17 кръга води с 9 точки пред втория Легия (Варшава). Тимът от Белхатов е с 41 точки, до момента в който “легионерите ” са с 32. През предходната акция Ракув изгуби борбата за първото място с Лех (Познан).

Иначе бъдещето на Филип Кръстев към момента остава неразбираемо, като сериозен интерес към него демонстрира и португалския Витория (Гимараеш). Припомняме, че той е благосъстоятелност на Ломел, който е част от Сити Футбол Груп, и все още играе единствено чартърен в Левски.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР