Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов използва социалната мрежа, за да

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов използва социалната мрежа, за да
Коментари Харесай

Скандал! Костадинов и Максим Генчев нападнаха тв водещ

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов употребява обществената мрежа, с цел да нападна Светослав Иванов.

Поводът са думите на водещия за Хитлер, който идва на власт и прави закононарушенията си, носен на гребена на езика на омразата сред народа и внушаването на неистини, че Германският райх има право да анексира прилежащи страни, в които има немскоговорящо население, което сякаш е подложено на репресии.
-->
Водещият на БТВ в неделя напомни, че посредством референдуми Адолф Хитлер, съумява да откри опрощение за присвояване на цялостната власт, която развързва ръцете му за кръвопролитията, които следват.

" Според Светослав Иванов, водещ на предаването " 120 минути " по Бтв, референдумите били рискови, тъй като доста диктатори били пристигнали на власт посредством референдуми. Това в действителност не е правилно, няма нито един подобен случай. Има обаче десетки случаи на диктатори, пристигнали на власт посредством избори - Хитлер е най-големият образец.

Ето за какво в този момент очаквам тази седмица, откакто отхвърли референдумите като рискови за демокрацията, Иванов да отхвърли и изборите като още по-опасни. Жалка работа! Страхът на статуквото (партии, медии, неправителствени организации) от българския народ стана толкоз осезателен, че безусловно може да се пипне към този момент. "

В полемиката се намеси и различен почитател на Костадинов - Максим Генчев, прочут с кино лентата си " Ботев ".

Той показва " Светослав сподели “Сократ е бил погубен в резултат на референдум! ”, в случай че днешния Сократ е Гого папионката или някое сходно изчадие, одма!!! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР