Украйна беше подложена на масиран ракетен обстрел тази нощ. Съобщава

...
Украйна беше подложена на масиран ракетен обстрел тази нощ. Съобщава
Коментари Харесай

Масиран ракетен обстрел над Украйна

Украйна беше подложена на масиран ракетен обстрел тази нощ. Съобщава се за детонации в редица региони. Нанесени са  удари по градовете Кривой Рог и Одеса. В Одеса е изумена база за отдих, а в Кривой Рог е опустошен склад за храни, настояват локалните управляващи, оповестява БНР. Двама души са потърпевши.

Междувременно договарянията за присъединение на Украйна към Европейски Съюз ще стартират на 25 юни, оповестиха през вчерашния ден от белгийското председателство. Европейската фантазия на милиони украинци се сбъдва, написа в обществената мрежа " Х " президентът Володимир Зеленски.

А в това време украинският министър председател Денис Шмигал разиска основни области на помощта за Киев с почитан представител на Държавния департамент на Съединени американски щати.

Сред въпросите е възобновяване на украинския енергиен бранш посредством американски стратегии и взаимно произвеждане на отбранителна продукция.

По думите на Шмигал тази година Вашингтон ще даде на Украйна 7,8 милиарда $ за подсилване на макрофинансовата й непоклатимост.

Междувременно Нидерландия разгласи, че ще съобщи на Киев още една система за противовъздушна защита " Пейтриът ", откакто Румъния взе сходно решение тази седмица. В доставката ще взе участие още една страна, която нидерландската министърка на защитата Кайса Олонгрен отхвърли да назове.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР