Лидерът на италианската партия Напред, Италия и приятел на военнопрестъпника

...
Лидерът на италианската партия Напред, Италия и приятел на военнопрестъпника
Коментари Харесай

Берлускони нападна Мелони, описа я като "самоуверена, властна, високомерна, обиждаща"

Лидерът на италианската партия " Напред, Италия " и другар на военнопрестъпника Путин Силвио Берлускони разказа съдружната си партньорка Джорджа Мелони с прекомерно остри прилагателни. Това. 
 
Изданието разгласява фотография на Берлускони в Народното събрание от четвъртък, на която той държи лист хартия, на който е отразена ескалацията на разногласието сред дваме от трите партии, които се пробват да образуват идващото италианско държавно управление. 
 
" Джорджа Мелони е самоуверена, властна, високомерна и обиждаща, тя има смешно държание. Не желае да се трансформира, с нея е невероятно да се откри общ език ", написа в записката. 
 
 Опорките на Берлускони с описанието на Мелони Опорките на Берлускони с описанието на Мелони Източник: La Republica
Изданието добавя, че тези " опорки " са били готови от Берлускони в помощ на неговото изявление, само че той не е направил такова. Лидерът на профашистката партия " Италиански братя " Мелони се пробва да образува правителтво, откакто нейната коалиция с партията на Берлускони и " Лигата " на Матео Салвини победи на парламентарните избори предишния месец. 
 
Но разногласията за министерски и парламентарни длъжности помрачиха договарянията. Берлускони отхвърли да поддържа предлагането на " Италиански братя " Игнацио Ла Руса (колекционер на фашистки артефакти, който държи бюст на Мусолини в дома си, Ла Руса е някогашен член на неофашистката партия Италианско обществено движение) да стане ръководител на Сената.
 
 Игнацио Ла Руса, новият ръководител на италианския Сенат Игнацио Ла Руса, новият ръководител на италианския Сенат Източник: Скрийншот видео кадър
Въпреки това Ла Руса бе определен, което стана знакова загуба за Берлускони и де факто сътвори предпоставки за разпад на обединението.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР