Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров призова основателя на ЧВК

...
Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров призова основателя на ЧВК
Коментари Харесай

Кадиров с призив към Пригожин

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров прикани създателя на ЧВК " Вагнер "  Евгений Пригожин да остави бизнес упоритостите си и да не ги смесва с държавните каузи, предава ТАСС, като се базира на известие в Telegram канала му. 

-->
Кадиров означи, че в гонене на персонални упоритости някои хора могат да не помнят за " привързаността и любовта към Отечеството “. " Разговарях с Пригожин, приканих го да не ги бърка [амбициите] с въпроси от национално значение “, написа водачът на Чеченската република.  

Според него верига от несполучливи покупко-продажби, в които е взел участие Пригожин, е довела до арогантността и дълготрайното възмущение на " предприемача “, по-специално заради обстоятелството, че управляващите в Санкт Петербург " не са дали на щерка му мечтана от нея земя. " Тези фактори могат да доведат до рискови последствия и да въвлекат огромен брой хора в спора “, подчерта Кадиров, представен от " Фокус ".

Освен това той прикани всички бойци на ЧВК " Вагнер "   " да продължат да бъдат трезви в своите решения ". " Мислете за бъдещето на страната, за вашите фамилии, деца. Подобни дейности могат да доведат до пагубни резултати. Сега всичко завърши спокойно, без кръвопролития, само че можеше да се случи и друго. Крайната мярка би била грубо угнетяване и заличаване на всеки, който посегне върху целостта на Руската федерация ", заключи ръководителят на Чеченската република.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР