Лично послание до президента на САЩ Доналд Тръмп изпрати руският

...
Лично послание до президента на САЩ Доналд Тръмп изпрати руският
Коментари Харесай

Путин с послание до Тръмп

Лично обръщение до президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп изпрати съветският му сътрудник Владимир Путин. Поводът е позитивна проба за ковид на американския държавен глава.

В посланието си Путин изрази увереност, че " виталната сила " на американския водач ще му помогне да победи рисковия патоген, предадоха Франс прес и ТАСС.

" Убеден съм, че присъщата ви витална сила, жизненост на духа и оптимизъм ще ви оказват помощ да се справите с рисковия вирус ", акцентира Путин в депеша до Тръмп, чието наличие бе оповестено от Кремъл.

Минути преди този момент прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи пред публицисти, че Русия желае " на президента Тръмп допустимо най-бързо излекуване ".
Песков сподели още, че Путин обмисля дали да се имунизира против новия ковид. " Когато го направи, ще съобщим ", добави той.

Русия твърди, че е създала ефикасна ваксина, наречена " Спутник-V ", напомня Франс прес.

Агенцията отбелязва, че новината е била посрещната скептично по света, по-специално тъй като имунизацията още не е стигнала последната фаза от тестванията.
 
Путин разгласи, че една от дъщерите му се е ваксинирала, след което мнозина съветски държавни чиновници оповестиха, че също са минали през тази процедура. Заключителните тествания върху десетки хиляди души още не са завършили, само че Русия реши да пусне препарата в употреба за професионални медици на доброволна основа.

Броят на инфектираните нараства в Русия, както и в доста европейски страни, отбелязва Франс прес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР