Левски спечели втори пореден мач от предсезонната си подготовка, след

...
Левски спечели втори пореден мач от предсезонната си подготовка, след
Коментари Харесай

"Левски" спечели и втората си контрола в Турция

" Левски " завоюва втори следващ мач от предсезонната си подготовка, откакто се наложи над " Рапид " (Виена) с 2:1 в Турция. Сините, които се готвят в турския курорт Алания, обърнаха третия в австрийската Бундеслига с два гола след почивката.

" Рапид " поведе в 32-ата минута с гол на Фунтас. До 60-ата минута австрийците преобладаваха на терена и създаваха по-интересните обстановки, като " Левски " нямаше доста благоприятни условия.

Все отново в края на мача отборът на Петър Хубчев стигна до два гола, маркирани от запаси.

Филипе Нашименто се разписа от дузпа в 78-ата минута. В самия завършек на срещата Мартин Райнов донесе успеха на сините. Националът, който беше употребен в мача като централен бранител, скочи най-високо след центриране от корнер и се разписа с глава.

В предходната си контрола " Левски " победи " Пюник " (Ереван) с 3:2.

До началото на пролетния дял в Първа лига " Левски " ще играе още три контроли: на 3 февруари против " Македония Гьорче Петров ", на 4-и с националния тим на Узбекистан до 19 години и на 6-и с " Олександрия ".

Подготовката на " Левски " се организира в разгара на събитията към притежателя на клуба Васил Божков, който е с повдигнати седем обвинявания от прокуратурата и в петък беше арестуван в Обединените арабски емирства. Освен това против клуба има заведен иск от " Главболгарстрой " за 3.8 млн. лв..
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР