Левски си върна второто място в класирането на Първа лига,

...
Левски си върна второто място в класирането на Първа лига,
Коментари Харесай

"Левски" пропусна да разгроми "Дунав" на "Герена"

" Левски " си върна второто място в класирането на Първа лига, откакто победи с 2:0 " Дунав " Русе като хазаин. " Сините " са равни по точки с третия " Локомотив " Пловдив, като двата тима изостават с по четири от " Лудогорец " и водят с по седем на ЦСКА.

" Сините " сътвориха доста повече положения от " драконите " през първото полувреме и 2:0 беше минимум, с което то можеше да приключи, само че първият гол на " сините " бе доста противоречив. Живко Миланов центрира към Дени Алар в 15-ата минута и нападателят не съумя да играе с топката, като вместо това Благой Макенджиев си означи автогол.

" Левски " продължи да господства и стигна до 2:0 в 23-ата минута. Ново центриране бе засечено от Холмар Ейолфсон и той се разписа с глава, откакто малко по-рано бе блъснал греда след друго подаване от корнер. В 26-та минута пък Франко Мазурек откри напречната греда с техничен шут от границата на наказателното поле.

" Дунав " натисна при започване на втората част, само че русенците пропуснаха няколко положения, в това число две положителни на Ахмед Ахмедов. След 60-Ата минута два удара на Паулиньо бяха отразени от Макенджиев, а Хали Тиам не съумя да уцели вратата след дрибъл в наказателното поле на гостите. В 84-Ата минута още веднъж вратарят на " Дунав " избави шут на Станислав Иванов, а топката попадна в Дени Алар и той уцели напречната греда при добавката. Резервата Здравко Димитров също удари греда за " Левски ", а мачът приключи 2:0.

Така " Дунав " остана десети в класирането с точка зад " Етър " и една пред " Царско село " и " Ботев " Враца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР