Километрични опашки се образуваха днес преди обед на ГКПП Кулата

...
Километрични опашки се образуваха днес преди обед на ГКПП Кулата
Коментари Харесай

Километрични опашки по границата с Гърция

Километрични опашки се образуваха през днешния ден преди обед на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “. Автомобилите, които желаят да влязат от България в Гърция, чакат над час и половина. Опашката към 11 ч. е над 5 км.

Причината е обстойна инспекция на всички транспортни средства от страна на гръцките служители на реда на границата.

По-рано през днешния ден от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че на българо-гръцката граница ще бъдат изпратени повече чиновници поради упования засилен трафик през празничните дни.

„ От страна на гръцките управляващи е получена информация, че на граничния контролно-пропускателен пункт „ Кулата-Промахон " за същото време ще се правят засилени полицейски инспекции и няма да се вкарва омекотен режим на работа “, прецизираха от Министерство на вътрешните работи.

Интензивен е и трафикът в региона на граничен пункт " Кулата ". В посока Гърция се е образувала колона от леки коли от към 3 километра, макар че за инспекция на документи на граничния пункт работят всички гишета.

По Автомагистрала " Струма " край Благоевград и по основен път Е-79 през Кресненското дефиле, където нощес придвижването беше мощно натоварени, през днешния ден се минава умерено.

„ Гранична полиция “ предлага на пътуващите за Гърция да употребяват и различните направления – през Маказа, Илинден, Ивайловград, Златоград и с. Капитан Петко челник.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР