Плановете на правителството за проверка на средствата на търсещите убежище

...
Плановете на правителството за проверка на средствата на търсещите убежище
Коментари Харесай

Проверката на доходите на търсещите убежище има за цел да гарантира, че системата е справедлива, казва McEntee

Плановете на държавното управление за инспекция на средствата на търсещите леговище имат за цел да подсигуряват съществуването на обективна система, сподели министърът на правораздаването Хелън Макентий.

Г-жа McEntee сподели, че министърът на обществената протекция Хедър Хъмфрис сега преглежда проекти за инспекция на приходите, които да бъдат въведени идващия месец, като сподели, че този ход се основава на рекомендация от контрольора и основния инспектор.

Съгласно проекти, обществените заплащания на претендентите за интернационална протекция ще бъдат понижени, в случай че са наети и печелят повече от €125 на седмица.

Правителството към този момент понижи обществените заплащания за украинските бежанци, пристигнали след март от търсещите работа “ от €232 до €38,80 на седмица.

Миналата седмица тя разгласи, че украинците, които са избягали в Ирландия сред 2022 година и началото на 2024 година и живеят в обезпечено от страната настаняване, също ще бъдат понижени надбавките си през идната три месеца.

 

Промени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР