Първият от трите почивни дни очаквано доведе до нови задръствания

...
Първият от трите почивни дни очаквано доведе до нови задръствания
Коментари Харесай

Празникът у нас отново доведе до тапи по пътищата и граничните пунктове към Гърция и Турция

Първият от трите почивни дни предстоящо докара до нови тапи на територията на цялата страна. В същото време с часове не беше допустимо да се купят винетки онлайн и по бензиностанциите у нас, което в допълнение изнерви водачите, заяви „ NOVA “. 

Най-големи усложнения с трафика има в Югозападна България , а повода е, че доста наши сънародници взеха решение да прекарат почивните дни в Гърция. Опашка от към 1 км се е образувала в края на Автомагистрала „ Струма “ , където тя се влива в Е-79. Другата натоварена точка е Кресненското дефиле.

Движението е най-затруднено на ГККП „ Кулата “, където водачите чакат над два часа . По рано през днешния ден от Главна дирекция „ Гранична полиция “ да изберат някой от различните гранични пунктове за южната ни съседка , защото на този през днешния ден се вършат полицейски инспекции и това забавя прекосяването. 

Опашки са се образували и на границата с Турция , като казусът там е обвързван с електронната система и с многото искащи да прекарат почивните дни отвън България. 

„ Гранична полиция “ поучава българите да не минават през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата-Промахон “ за Гърция

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР