Нидерландецът Арне Слот официално бе обявен за наследник на Юрген

...
Нидерландецът Арне Слот официално бе обявен за наследник на Юрген
Коментари Харесай

Играч на ПСВ е спряган за първо ново попълнение на Арне Слот в Ливърпул

Нидерландецът Арне Слот публично бе разгласен за правоприемник на Юрген Клоп в Ливърпул и ще започва работа на " Анфийлд " на 1 юни.

Веднага след назначението му започнаха и спекулациите към това кои футболисти ще останат при " мърсисайдци " и кои ще си тръгнат. Двама към този момент го направиха, Жоел Матип и Тиаго Алкантара се сбогуваха с последователите на " мърсисайдци ", като техните контракти няма да бъдат възобновени.

Същевременно се дискутират и идните входящи прехвърляния, като даже към този момент се счита, че Ливърпул има сделка с нов футболист, чието идване на " Анфийлд " е било признато с утвърждение от Слот.

Става дума за крилото на ПСВ (Айндховен), Йохан Бакайоко. Информациите в Нидерландия сочат, че Ливърпул е подготвен да заплати над 55 млн. паунда за белгийския национал. 21-годишният футболист играе като дясно крило, а мощният му крайник е левият. Мнозина имат вяра, че Бакайоко може да бъде заместникът на Мохамед Салах в бъдеще. Египетският национал към този момент съобщи, че ще остане в британския гранд и през идната акция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР