Левски официално сключи така чакания спонсорски договор с бетинг компанията

...
Левски официално сключи така чакания спонсорски договор с бетинг компанията
Коментари Харесай

Парите идват за Левски, най-сетне подписаха спонсорския договор

Левски публично подписа по този начин чакания спонсорски контракт с бетинг компанията " Palms Bet ".

Това оповестиха " сините " на формалния си уебсайт, като всички детайлности по договорката ще бъдат оповестени на следващия ден на специфична конференция от 14 часа.

Именно контракт с тази компания изглеждаше като финален избавителен проект за столичния гранд, който към този момент повече от година е в извънредно тежка финансова обстановка, като най-много с помощта на почитателите си съумя да избегне банкрута.

Очаква се този контракт да обезпечава към 3-4 милиона лв. на сезон в Левски, най-малко такива бяха предварителните информации, само че цялостните детайлности ще научим на следващия ден.

Партньорството с " Palms Bet " сигурно ще стабилизира клуба финансово, като първоначално Левски ще успее да се разплати с актуалните си играчи и да е по-спокоен по отношение на ежемесечните вноски към Национална агенция за приходите.

Огромна е вероятността представител на бетинг компанията да влезе в Управителния съвет на клуба след идното Общо заседание във вторник, по време на което всички акционери и цялата " синя " общественост ще получат цялостна картина за финансовото положение на клуба.

Именно този контракт може да се окаже съдбоносен за завръщането на Станимир Стоилов в клуба, тъй като изискването на най-успешния треньор на " сините " за новия век бе точно финансовата непоклатимост.

Вероятно той ще може да укрепи и състава си с няколко попълнения, само че надали ще се нарушава признатата финансова рамка за привличане на играчи по-скромни условия за персоналните условия, написа dir.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР