Левски изпитва доста сериозни трудности по намирането на нов изпълнителен

...
Левски изпитва доста сериозни трудности по намирането на нов изпълнителен
Коментари Харесай

Левски удря на камък за заместник на Ивков

Левски изпитва много съществени компликации по намирането на нов изпълнителен шеф.

Настоящият подобен Иво Ивков е в развой на разлъка с клуба.

Той към момента извършва активността си, само че в доста стеснен размер и най-много от отдалеченост.

Ивков ще е на поста си, до момента в който името му бъде заличено от Търговския указател като човек, без чийто автограф и към този миг не може да мине нито една финансова интервенция, обвързвана с Левски.

Първи отвод Наско Сираков е получил от Даниел Боримиров. Мажоритарният притежател е предложил поста на индивида, който в този момент е ръководител на Управителния съвет.

Идеята е била Боримиров да е изпълнителен шеф за пред света, а екип от други експерти да правят оперативната активност в клуба. Засега не е предходна концепцията и за Венцислав Димитров, който е представител на спонсора в Надзорния съвет. Двама други набелязани също са дали безапелационен отвод на Сираков.

Междувременно стана ясно, че левият бранител Цунами е провел диалог с треньорския щаб след нулевото тъждество с ЦСКА в дербито. Причината бе, че бразилецът получи осмия си жълт картон от началото на сезона и при още един ще бъде осъден за две срещи.

Елин Топузаков умува дали да не остави на скамейката 27-годишния футболист против Берое, с цел да го запази за идното посещение на Ботев Пд в идващия кръг. Опцията за негов заместител е Патрик-Габриел Галчев, само че треньорът надали ще прибегне до този ход и ще разчита на по-внимателни дейности от страна на Цунами.

46-годишният ментор ще приказва пред медиите през днешния ден от 16:30 часа на „ Герена “, като се резервира традицията от интервала на Станимир Стоилов. Отново Топчо няма да може да употребява централните бранители Хосе Кордоба и Кристиан Димитров, които не престават да лекуват контузии. Вторият стартира бегови извършения през вчерашния ден и тренира паралелно до Петрис.

Французинът има лек проблем, само че ще бъде подготвен. В центъра на отбраната още веднъж ще си партнират Сундберг и Ван дер Каап. Велтон, който не водеше пълноценна подготовка през седмицата, е подготвен за мача с Берое. В групата на сините се завръща Илиян Стефанов. Той не довърши тренировката през вчерашния ден, само че се чака да е на линия за срещата в неделя.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР