Левски допусна поражение от Баник Острава с 0:3 в поредната

...
Левски допусна поражение от Баник Острава с 0:3 в поредната
Коментари Харесай

Левски падна лошо от Баник Острава

Левски позволи проваляне от Баник Острава с 0:3 в следващата си контрола от лагера в Турция. По-рано денем чешкият отбор победи Динамо Киев с 3:2 в друга инспекция. Следващата контрола на сините е точно против Динамо след три дни.

Това е четвърта загуба за футболистите на Николай Костов по време на лагера. Тимът отстъпи на Вашаш (2:3), Олександрия (1:2) и Дукажини (1:2), а победи.

Неофициален дебют за Левски направи последното попълнение Карлос Охене. Мача изгледаха мажоритарният притежател Наско Сираков и изпълнителният шеф Даниел Боримиров.

Всичките голове за Баник паднаха преди почивката. Сините бяха по-добрият тим през второто полувреме, само че пропуски направиха Фабио Лима, Адими Фадига и Илиян Стефанов.

Баник откри резултата в 21-ата минута. При желанието си да избие топката Ван дер Каап я подаде към непокрития Давид Лисичка, който с левия крайник стреля по земя в десния ъгъл на Михайлов. В 28-ата минута Галчев стреля от директен свободен удар в тялото на вратаря Якуб Маркович. Веднага по-късно Филип Кубала беше изведен против Михайлов и вкара за 2:0.

В 43-ата минута Кубала вкара трети гол за Баник, като сините стачкуваха, че чехът е бил в засада. Реферът обаче не отсъди такава.

В 74-ата минута Михайлов предотврати четвърти гол, като избави удар на останалия самичък против него Кубала.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР