Левски чака банкова гаранция от впечатляващите 200 милиона долара, за

...
Левски чака банкова гаранция от впечатляващите 200 милиона долара, за
Коментари Харесай

Левски чака банкова гаранция от 200 милиона долара от Джоузеф Диксън

Левски чака банкова гаранция от впечатляващите 200 милиона $, с цел да започва финалните дейности по предаването на акциите на клуба на английския предприемач Джоузеф Диксън, написа " Мач Телеграф ". До края на седмицата претендентът за покупател на " сините " би трябвало да показа документ, че може да оперира с въпросната сума. Той е оповестил пред притежателя на Левски Наско Сираков, че чака да получи голямата сума от американски фондове.

Има обаче и още един финансов аспект по договорка, който е в изгода " сините " и ще покаже, че желанията на Джоузеф Диксън и най-много финансовите му благоприятни условия дават отговор на претенциите му. Ако се реализира, несъмнено. Според предварителна спогодба британецът би трябвало да вкара 3 500 000 $ в касата на клуба преди още да е получил и една акция на Левски. Чак, откакто въпросната сума бъде усвоена от " сините ", ще стартира и финалната процедура по прехвърлянето на акциите.

По този метод Наско Сираков ще се застрахова двойно.

Нещо повече, в случай че Левски получи 3 500 000 $ като капаро, те ще останат в клуба даже и договорката в последна сметка да пропадне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР