Шофьор стои без книжка повече от година заради фалшиво позитивен

...
Шофьор стои без книжка повече от година заради фалшиво позитивен
Коментари Харесай

Глобиха 700 лв. и книжка невинен шофьор

Шофьор стои без брошура повече от година поради подправено положителен полеви тест за опиати. Мъжът е заставен да заплати 700 лева за кръвната проба, с която да потвърди, че не е извършител.

" Това се случва в КАТ-Плевен. Жената на гишето там ми сподели, че няма да си взема книжката, тъй като имам да заплащам, защото аз съм си изискал кръвната проба. А, в случай че не я желая, значи се съгласявам с резултата на полевия тест ", изясни в ефира на NOVA пострадалият Пламен Илиев.

По думите му отношението на служителите на реда по време на инспекцията е било извънредно надменно.

" Пътувах с мой другар и 3-годишния ми наследник, когато ни спря полиция. Казаха ми да направя проба за алкохол, незабавно се съгласих. След това желаеха и тест за опиати. Чакахме екип два часа. Накараха ме да трия сред 30 и 40 минути. Казаха ми: " На вманиачен ли се правиш ". Държаха се безусловно надменно и непрофесионално. Тестът излезе позитивен за амфетамин. Полицаят снима показанията и ги прати на някого. Поставиха ми белезници и започнаха да ме дърпат. Детето ми се разстрои. Казаха ми: " Честито господин наркоман! Не те ли е позор да си возиш детето дрогиран? Айде, разкарвай малкия отсам ", описа възмутеният мъж. След това излежал 24-часов арест в Долни Дъбник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР