На бездомните хора се отказва спешно настаняване в град, организиращ

...
На бездомните хора се отказва спешно настаняване в град, организиращ
Коментари Харесай

Бездомните са принудени да продължат напред за феновете на Тейлър Суифт преди датите на турнето Eras в Обединеното кралство

На бездомните хора се отхвърля незабавно настаняване в град, организиращ концерти на Тейлър Суифт това лято - тъй че хотелските стаи, употребявани за незабавни разкопки, могат да бъдат продадени на нея почитатели.

Ходът идва, до момента в който американската мегазвезда се готви да изнесе три разпродадени концерта на стадион Мърифийлд с потенциал от 67 000 души в Единбург. Снощи благотворителната организация Shelter Scotland назова „ очевидна неправда “, че някой губи, с цел да направи път на притежателите на билети, които се стичат, с цел да видят певицата на Cruel Summer.

Много хотели са повишили цените и някои таксуват над £600 на нощ - и това е в допълнение към най-малко £110 на билет. Стаите нормално се дават на бездомните според съглашение, което задължава Общинския съвет на Единбург да откри краткотрайно настаняване за всеки, който се окаже безприютен.

Съобщава се, че хората без покрив над главите си, на които нормално се дават стаи, биват изпращани чак до Абърдийн, на съвсем т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР