Летяла транзитно през МоскваРуски съд осъди 25-годишната гражданка на Израел

...
Летяла транзитно през МоскваРуски съд осъди 25-годишната гражданка на Израел
Коментари Харесай

Израелка ще лежи в руски затвор 7,5 г. за 9,6 г хашиш

Летяла директно през Москва

Руски съд осъди 25-годишната гражданка на Израел Наама Исахар за 7,5 години в пандиза, тъй като в багажа ѝ при идването на летище " Шереметиево " бяха открити 9,6 грама хашиш.

Малшансът бил против Исахар, която летяла директно през Москва.

Тя била задържана през април и оттогава се намира в следствения арест.

Жената беше приета за отговорна по две обвинявания – владеене и контрабанда на опиати. Тя призна, че тръгвайки от Делхи към Тел Авив, в действителност в багажа ѝ имало дрога.

По случая взел отношение и израелският министър председател Бенямин Нетаняху. По време на среща с съветския президент Владимир Путин в сочи той сложил въпроса, заяви в. " Джерусалем пост ". Според изданието руснаците предложили да разменят Исахар против жителя на Санкт Петербург Алексей Бурков, който е арестуван в края на 2015 година по съмнение за навлизане в платежната система и заграбване на няколко милиона $ от кредитни карти на американски жители. Те отхвърлиха размяната, защото висшият съд на Израел към този момент постанови Бурков да бъде екстрадиран в Съединени американски щати.

Ако не беше обвиняването за контрабанда, Исахар евентуално щеше единствено да бъде санкционирана. В края на юли на летището Пулково в багажа на американката Одри Лорбър откриха съвсем 20 грама марихуана. Подобно на Исахар, Лорбер призна обстоятелството, единствено че нея я упрекнаха единствено за владеене на опиати и беше наказана да заплати санкция.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР