Лентата прерязаха кметът на община Родопи“ Павел Михайлов и кметът

...
Лентата прерязаха кметът на община Родопи“ Павел Михайлов и кметът
Коментари Харесай

Ключова улица в Цалапица с нов облик след ремонт


Лентата прерязаха кметът на община „ Родопи “ Павел Михайлов и кметът на селото Ивайло Данаилов

С чисто нова настилка и построени тротоари е улица „ Н.Д.Петков “ в село Цалапица. Улицата чака ремонт повече от 15 години.

„ Това е един от огромните обекти, който е осъществен в границите на последните две десетилетия в селото. Радвам се, че започваме годината с подобен прекрасен мотив. Отсечката, която е с дължина към километър е извънредно значима за жителите на Цалапица, тъй като е свързваща и води до църквата и гробищния парк ”, коментира кметът на община „ Родопи “ Павел Михайлов по време на церемонията по разкриване на улицата.

Тържеството стартира с водосвет в наличието на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов, заместник-кмета на община „ Родопи “ Емилия Иванова, общинските съветници Димитър Талев и Боряна Бръзкова, и десетки поданици на селото. След това кметът на община " Родопи " Павел Михайлов и кметът на селото Ивайло Данаилов прерязаха лентата на обновеното трасе.

 „ И на нашата улица се случи знамение. Чакаме го към този момент 15 години “, споделиха пред кмета на общината признателните хора. И с горделивост разясняват между тях, че  " Цалапица вече има булевард “.

„ Доволен съм, че успяхме да осъществим следващо заричане. Ще продължим да работим за това Цалапица и селата от община „ Родопи “ да се преобразяват “, каза още кметът Павел Михайлов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР