Легенди за бродещо из САЩ създание, приличащо едновременно на човек

...
Легенди за бродещо из САЩ създание, приличащо едновременно на човек
Коментари Харесай

Човек-козел всява ужас в САЩ

Легенди за бродещо из Съединени американски щати творение, наподобяващо по едно и също време на човек и козел, се описват към този момент повече от половин век. И до момента в който първоначално те можеха да се чуят главно от хора, считани за душевно заболели, през днешния ден от ден на ден американци настояват, че в реалност такова творение съществува и даже поддържат изказванията си със снимков материал.

Според последните клюки създанието е било най-скоро видяно в щата Мериленд. Говори се, че то броди из локалните гори и всява страха от хората, дръзнали да пренощуват навън. Редица мъже и дами се кълнат, че са съумели да зърнат за малко ужасяващото създание, а от разказите им настръхва целия свят.

Мнозина считат, че чудовището с тяло на човек и глава на козел населява запустяла околност. То прекарвало в усамотение по-голямата част деня си и влизало в контакт с хора, единствено с цел да ги изплаши.

Съществуват голям брой догатки за произхода на ужасяващото творение. Така да вземем за пример някои допускат, че това е човек, станал жертва на неудачен генетичен опит. Други пък настояват, че това е причудлива гад от рода на кентаврите, минотаврите или върколаците.

Прави усещане обаче, че разказите за човека-козел се носят освен в Мериленд, само че и в други региони. Така да вземем за пример жителите на щата Кентъки също настояват, че са виждали въпросния човек-козел.

Но те, от своя страна, допускат, че той е деформиран човек, който в предишното е бил употребен като атракция в циркови представления. След като съумял да избяга обаче, той почнал да броди из региона и да се открива в изоставени места.

Тъй като бил ядосан на хората поради неприятното отношение към него в предишното, в този момент нападал инцидентни минувачи или предизвиквал гибелта им по всевъзможни способи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР