Легендата на Левски Тодор Барзов обяви, че старши треньорът на

...
Легендата на Левски Тодор Барзов обяви, че старши треньорът на
Коментари Харесай

Легенда на Левски хвали Стойчо Младенов

Легендата на Левски Тодор Барзов разгласи, че старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов има голям принос за футболното израстване на неговия внук Георги Йомов в отбора на " алените ".

" Дадох доста значим съвет на Георги и се веселя, че ме послуша. Ако не се възстановяваш добре в стратегия, в която играеш през 3 дни, това незабавно ще се отрази на физическото ти положение и надлежно на представянето ти. За благополучие той разбра това, което му споделих, и пристигнаха мощните му игри през този сезон. Но и вие видяхте, че в последните мачове се поумори и това незабавно се отрази на изявите му, които не бяха задоволително положителни ", сподели Барзов пред " Тема Спорт ".

" При него сигурно въздейства умората. Виждате, че другите футболисти пък се контузват. Всичко това е вследствие на пренатоварване. Тези играчи просто не са привикнали да играят в режим четвъртък-неделя и това ясно си пролича в последния месец. Когато краката са натежели, това прави и мозъкът по-бавен.

Нямам мнение за фланговите футболисти в тима. Със сигурност знам, че конкуренцията е едно от най-важните неща във футбола. Тя ражда качество. На всяка позиция би трябвало да има по двама равностойни футболисти. Пък тогава дано който е в добра форма да играе. На Георги съм му споделил: " Влизаш, играеш, даваш всичко от себе си и хората ще те правят оценка ". Сега му е времето да си оправи живота във футбола. Никой няма да му помогне, аз към този момент съм сакат кон, нищо не мога да направя. Най-важното е, че ме слуша за някои работи. Моето мнение е, че се показва доста добре.

Стойчо Младенов има доста позитивно отношение към Георги и има огромна роля за неговото израстване. Самият той е доста удовлетворен от взаимната им работа, от тренировките, които организират. Представя се доста добре, означи значими голове, само че в това време не е лакомец, старае се да комбинира със съотборниците си. Дано продължава по този начин за в бъдеще. Лошото е, че получи лека контузия в този момент, само че доколкото знам към този момент тренира и доста скоро ще се завърне в игра ".

Тодор Барзов показа своето мнение и по отношение на обстановката в националния тим.

" В последните срещи на националния тим се видя, че Ясен Петров си построи визията за титулярен състав и към този момент моделира отбора съгласно своите визии. Но занапред му би трябвало време, с цел да се потвърди и да промени нещата, които откъм резултати въобще не наподобяват добре ", приключи някогашният футболист на Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР