В нов отчет анализаторите от Bernstein повишиха своя ценови ориентир

...
В нов отчет анализаторите от Bernstein повишиха своя ценови ориентир
Коментари Харесай

Биткойнът може да достигне $1 млн, прогнозира Bernstein

В нов доклад анализаторите от Bernstein покачиха своя ценови ориентир за водещата монета до $200 000 (от $150 000) до края на 2025 година

Bernstein от дълго време е позитивен по отношение на вероятностите за BTC, само че тази прогноза от $1 милион до 2033 година е една от най-високите. Тезата на анализаторите се базира на невижданото търсене на спот биткойн ETF и лимитираното бъдещо предложение.

Отчетът на Bernstein също акцентира и въздействието на Майкъл Сейлър, който е създател на американската софтуерна компания MicroStrategy, за популяризирането на Биткойн и неговата стойност. Отбелязва се, че той се е трансформирал в синоним на марката Bitcoin, а MSTR — това е водеща биткойн компания, която притегля огромен капитал (както заемен, по този начин и собствен) за интензивно придобиване на BTC.

„ MicroStrategy се нарежда като компания с дейна биткойн-стратегия, употребяваща заемен капитал против пасивни спот борсово търгувани фондове (ETF) “ — споделя Bernstein в материала. „ През последните четири години самодейната тактика на компанията увеличи цената на Биткойн. “

Bernstein също по този начин сложи и ценови ориентир на акциите на MicroStrategy, който е $2890, а това е съвсем двойно повече от настоящата цена.

Смелите дълготрайни прогнози за Биткойн идват, когато институциите стават по-благосклонни към него и огромните мениджъри на активи като BlackRock и Fidelity оферират капиталови артикули в BTC. Bernstein твърди, че притоците в тези контролирани принадлежности през този цикъл водят до експоненциално повишаване на цената на биткойн.

Анализаторите виждат, че MicroStrategy резервира преимуществото си преди всичко като водещ в света обществено търгуван биткойн състезател. Тъй като приемането на BTC към момента е в начален стадий, компании като MicroStrategy през идващите години имат опция да усилят своите биткойн-активи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР