Легендата на българския футбол Христо Стоичков категорично отказа да поднесе

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков категорично отказа да поднесе
Коментари Харесай

Камата побесня: За какво ме съдиш, ма, госпожо!

Легендата на българския футбол Христо Стоичков изрично отхвърли да сервира обществено опрощение към вицепремиера на Испания Сорая Саенс де Сантамария. Той насочи обидни думи към нея след референдума за разединение на региона Каталуния, като я назова франкист и обиди цялото й семейство. Тя не му остана длъжна и заплаши българина със съд. 

" Испанците си вършат каквото си желаят и тая тръгнала да ми приказва, че щяла да ме съди. Къде и защо да ме съдиш, ма госпожо? Че хората видяха кръв? Как да й се извиня? Че има кръв и принуждение ли? Няма късмет да се извиня ", съобщи ядосаният Стоичков.

Камата отговори и на опасността от страна на Министерството на външните работи, което през вчерашния ден разгласи, че ще го освободи от длъжността почетен консул в Каталуния. Ицо сподели, че по никакъв начин не е обезпокоен от това решение.

" А, че нашата администрация им е хрумнало да излязат и да кажат, че България застава зад Испания и демонстрира червен картон на Христо Стоичков, мен това изобщо не ме тормози. В момента излизам да играя голф и изобщо не съм обезпокоен от цялата обстановка. Винаги съм играл за България и на едната ми ръка е било българското знаме, а дали на другата ще сложа това на Каталуня, зависи единствено от мен ", съобщи Христо Стоичков пред Нова телевизия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР