Легендарният промоутър Боб Аръм отново се закани, че ще видим

...
Легендарният промоутър Боб Аръм отново се закани, че ще видим
Коментари Харесай

Боб Аръм: Еди Хърн иска да включим клауза за реванш в договора между Пулев и Джошуа

Легендарният промоутър Боб Аръм още веднъж се закани, че ще забележим огромна изненада на багра за международната купа в тежката категория сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев.

Американският импресарио оказва помощ за делата на българския боксьор, като нееднократно в последните месеци предизвестява, че упованията за лесна победа на първенеца в мача на 12 декември са безпределно неверни.

" Работя добре с всички в бокса, в това число с Еди Хърн, който се грижи за нещата на Джошуа - сподели в изявление за спортното шоу на Гари Нюбърн в Щатите Аръм. - Казах му оня ден - стига си правил проекти за мач на Ей Джей с Тайсън Фюри. Първо изчакай мача с Пулев, тъй като той ще бие Антъни!

Сега ще обясня за какво мисля по този начин. Джошуа бе нокаутиран от Анди Руис, който е един нелош, междинен боксьор, има мощен удар, само че нищо повече. А щом Руис може...

В реванша Ей Джей обикаляше кръга, а Анди бе чествал толкоз доста, че не можеше да го види.

Искам да кажа, че Антъни е уязвим. А Пулев е сериозен боксьор, здрав и твърд. Не бих избързвал с ангажиментите на мач Джошуа - Фюри, това желая да кажа на Хърн. Когато Кубрат повали неговия човек, той ще ме разбере.

Само да вметна - Хърн настояваше за уговорка за реванш с Пулев. Защо съгласно вас? Той знае какво може да се случи.

Тайсън Фюри май ще си търси различен противник, няма да е Джошуа... Пулев ще би трябвало да се бие отново с Антъни, с цел да опита британецът да си върне купата, която ще е изгубил през декември. "

В края на изявлението Аръм направи и забавно съпоставяне, като бе запитан кой е най-впечатляващият боксьор в тежка категория на нашето време.

" Работил съм с Али, както знаете - сподели промоутърът. - Той беше... Не мисля, че е нужно даже да приказваме за него. Днес имаме този голям човек Фюри, който е и необикновен боксьор. Не е на равнището на Али, несъмнено, само че никой не е. Ако ме питате кой е по-добър, ясно - Али. Но в случай че ме питате дали Фюри щеше да загуби от него на кръга, не съм напълно сигурен. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР