Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков изказа мнението си преди

...
Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков изказа мнението си преди
Коментари Харесай

Петър Жеков: ЦСКА ще бие Левски, защото е на по-добро ниво и има по-силни футболисти

Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков изрече мнението си преди идния конфликт сред ЦСКА и Левски този уикенд. Бившият нападател приказва пред " Тема Спорт ".

" ЦСКА сега е на по-добро равнище и като тим е по-силен, по тази причина мисля, че ще победи. Знам, че Турицов е инфектиран, само че за мен е значимо да играе Занев. Без него отборът не се оправя сполучливо в отбрана. Да забележим дали ще взе участие в дербито, тъй като видяхте с Йънг Бойс какво се получи в Швейцария. Но в този момент ЦСКА има нов треньор и играчите ще се стегнат. Винаги, когато има нов ментор, съставът се стимулира и играе по-добре, в сравнение с преди този момент.

Ясно беше, че Моралес е краткотраен вид. Бруно Акрапович е добър избор. Показа отлични резултати с Локо (Пловдив), играеха плътно при него, наложи сериозна дисциплинираност там. Но избра да направи стъпка напред - самичък сподели, че незабавно е приел офертата, без да се замисли, тъй като му се работи в по-голям клуб, какъвто е ЦСКА. Лошото е, че няма доста време за работа, а и доколкото разбирам, има кадрови проблеми ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР